>
FENDIO — specialister på utveckling och försäljning av spårsändare till företag och privatpersoner


Vårt spårningssystem är skalbart för varierande behov och situationer. Hos oss får alla hjälp, såväl den enskilde individen med behov av att spåra sin bil, båt och motorcykel som den större affärsverksamheten som vill skydda sin fordonsflotta.

Utifrån vårt breda utbud av spårsändare kan vi skräddarsy lösningar för alla branscher och budgetar — FENDIO kan förse dig med allt ifrån en enskild GPS tracker som är klar att pluggas in i bilens cigarettuttag, till kompletta spårsystem för flott- och godshantering.

FENDIO är ett företag med sin bas i Sverige. Vi har spårsändare som är särskilt anpassade för att svara mot de behov som finns på den nordiska marknaden. Produkterna är noggrant testade i tuffa miljöer och är som minimum CE-certifierade. Du kan således känna dig trygg när du investerar i ny spårutrustning från FENDIO. För produktspecifik information, ladda ner produktbladen som du hittar under "produkter".

Vi tror inte på snåriga och finstilta avtal med månadskostnader! När det gäller prissättning har vi på FENDIO valt att gå vår egen väg. Vi har valt att engångsdebitera våra kunder. Vi vill att du som kund kommer tillbaka till oss när du vill lägga till ett nytt spårningsobjekt, för att du är nöjd med våra tjänster och produkter — inte för att du är bunden via avtal. När du köper en spårsändare från FENDIO ingår alltid den mjukvara som krävs för positionering och spårning av dina tillgångar, helt utan abonnemang eller månadskostnader..

Hos FENDIO värdesätter vi att våra kunder kommunicerar med oss. Vi uppskattar att du ger oss feedback på det vi gör bra men också hjälper oss att bli bättre på de områden där det finns utvecklingspotential. Om du är intresserad av hur vi kan hjälpa dig att skydda dina tillgångar, tveka inte att kontakta oss idag.
Vi på FENDIO finns här för dig!

Slider

ADRESS

FENDIO
Org nr: 880908-xxxx
Gripenbergsgatan 16
56136 Huskvarna
Tel. 0768 55 87 51
Mail: info@fendio.se

Öppettider:
Mån-Fre: 08:00 - 17:00
Lör: 09:00 -14:00
Sön: stängt