>

Vi på FENDIO gör komplex teknik enkel att använda

Verksamheten hos oss på FENDIO drivs utifrån mottot att avancerad teknik inte ska vara krånglig att använda. I våra produkter anpassas tekniken till dig som kund och till dina behov. Den komplexa tekniken i våra spårsändare ska göra jobbet för våra kunder ­— våra kunder ska inte behöva jobba för att dra nytta av lösningarna.

Vi lägger stort fokus på att ständigt utveckla och förenkla tekniken, allt för att våra kunder ska kunna ta del av teknikens fantastiska möjligheter. Trygghet, enkelhet och kontroll är något som genomsyrar allt ifrån Kom igång-manualer till app- och webbgränssnitt i vår mjukvara FENDIO Track.

FENDIO tryggar inte bara ägandet av dina tillhörigheter, du kan också lita på att du får full kontroll över både systemfunktioner och kostnad — helt utan abonnemang eller månadskostnader.

Ett komplett GPS tracker-system utan abonnemang

Positioneringstekniken i FENDIOs produkter bygger på GPS-systemen NAVSTAR och GLONASS som ägs och utvecklas på nationell nivå av USA respektive Ryssland. GPS-tekniken handlar i grunden om envägskommunikation, från satelliter i omloppsbana kring jorden till varje spårsändare. Satelliterna skickar ut radiovågor som din GPS tracker tar emot.

När spårsändaren tagit emot radiovågorna beräknar den koordinaterna för sin position. Informationen skickar enheten sedan vidare via mobiltelefonnätet till FENDIOs servrar. 

Vad gäller prissättning och kostnader har vi på FENDIO valt att gå vår egen väg.

För oss är det viktigt att du känner full kontroll, inte bara över de ägodelar som du valt att spåra via vår teknik utan också över hur du använder systemet och betalar för det.

När du köper en spårsändare från FENDIO ingår alltid vår mjukvara FENDIO Track som krävs för positionering och spårning av dina GPS trackers. Varje enhet kommer dessutom med ett förladdat SIM-kort med 6 mån. data. När du vänder dig till FENDIO för att på hjälp med positionering och spårning av dina ägodelar kan du känna att du har full kontroll över både teknik och kostnader!

Hur tekniken fungerar


GPS SATELLITER

Global Positioning System (GPS) är ett satellitbaserat navigationssystem som fungerar vart som helst i världen och består av 31 satelliter.
TILLGÅNG/FORDON MED GPS TRACKER

Vår GPS tracker tar emot positionsdata från flertal GPS satelliter eller genom triangulering av wifi signaler i närheten.

MOBILT NÄTVERK

Den fastställda positionen överförs från GPS trackern via det mobila nätverket till vår serverpark.
FENDIO SERVERPARK

Våra servrar tar emot kontinuerligt informationen och levererar resultaten till valfri plattform. Härifrån kan du övervaka allt som händer med dina ägodelar i realtid vart som helst i världen.
Teknikkedjan säkerställer realtidsspårning av dina fordon & ägodelar. Du som kund kan nyttja informationen via valfri plattform (IOS, Android, Webb). Helt utan abonnemang eller månadskostnad!

Videoklipp - FENDIO

Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

ADRESS

FENDIO
Org nr: 880908-xxxx
Gripenbergsgatan 16
56136 Huskvarna
Tel. 0768 55 87 51
Mail: info@fendio.se

Öppettider:
Mån-Fre: 08:00 - 17:00
Lör: 09:00 -14:00
Sön: stängt