>

Vår skalbara lösning — från en enstaka GPS tracker till ett komplett system för spårning av fordonsflottan

Har du ett stort antal fordon eller entreprenadmaskiner i din professionella verksamhet? Har du som privatperson tillgångar av stort ekonomiskt eller personligt värde?
Hos FENDIO är vi stolta över att kunna erbjuda en positionerings- och spårningslösning för alla tillfällen. Inget behov är vare sig för litet eller för stort.

FENDIO har spårsändare för alla behov — för bilen och båten, företagets entreprenadmaskiner eller för positionering av hunden och andra kära ägodelar.

Med hjälp av mjukvaran FENDIO Track tar du kontroll över dina fordon och andra ägodelar i realtid! Oavsett om du endast har utrustat din bil eller hela din professionella flotta av fordon eller entreprenadmaskiner med spårsändare, kan du enkelt följa aktuell position i både vår app och på webben.

För varje spårsändare som du aktiverat får du tillgång till färdhistorik och rapporter i form av bland annat körjournaler, hastighetsöverträdelser och bränsleförbrukning.

Vi positionerar och placerar ut dina ägodelar och spårningsobjekt på Google Maps i realtid. Inget sker med dina tillhörigheter utan din vetskap och din fulla kontroll.

Med hjälp av våra spårsändare och FENDIO Track via app och webb, kan du snabbt och smidigt få en ögonblicksbild av din fordonsflotta och se positionerna i varje stund. Du kan även gå tillbaka i tiden och exempelvis kontrollera resehistoriken för dina entreprenadmaskiner eller din motorcykel med hjälp av rapportfunktionerna.

Oavsett om du har en iOS- eller Android-mobil eller använder webbläsaren på din dator informeras du i realtid om någon av dina spårningsobjekt överträder Geo-staket, din GPS tracker vistas i ett tillåtet/förbjudet område. Om du så önskar får du notiser i form av meddelanden till plattformarna om upptäckta vibrationer, hastighetsöverträdelser, motor på- eller avstängd, förbjudna körningar och mycket mer.

Mjukvara
Mobilapp: FENDIO Track
Webb: www.fendiotrack.se

Hos FENDIO kan vi förse dig med en komplett lösning — med körjournal, stöldskydd, trafikledning, maskinlogistik och personlig positionering. Genom att använda dig av spårsändare från FENDIO får du helt enkelt en effektiv och säker helhetslösning som inte lämnar något åt slumpen.

Slider
GPS Spårtjänster
FENDIO GPS TRACKERS
accessibility
Personlig GPS tracker
vibration
Flyttbar GPS tracker
router
Fast Installerad GPS tracker
Stöldskydda
EXEMPEL PÅ STÖLDSKYDD
Lastbil (fordonsflotta)
directions_car
Bil (biluthyrning)
directions_boat
Båt (båtmotor) och vattenfordon
Lantbruksmaskin
widgets
Entreprenadmaskin
view_agenda
Containers & Bagage
motorcycle
Motorcykel
Slider

ADRESS

FENDIO
Org nr: 880908-xxxx
Gripenbergsgatan 16
56136 Huskvarna
Tel. 0768 55 87 51
Mail: info@fendio.se

Öppettider:
Mån-Fre: 08:00 - 17:00
Lör: 09:00 -14:00
Sön: stängt