>

Trygghetslarm

Image is not available

Gods & Transportledning

Image is not available

Digital körjournal

Image is not available

Stöldskydd

Image is not available

Spårningshistorik

Image is not available

Realtidsspårning

Image is not available
FÖR HELA DIN FORDONSFLOTTA
FENDIO LEVERERAR GPS TRACKERS
TA KONTROLL ÖVER DINA TILLGÅNGAR!
HUR!
VAR,
NÄR,
FÅ SVAR PÅ
ANSLUT & AUTOMATISERA FORDONSFLOTTAN MED GPS TRACKERS

Stöldskydd

Image is not available

Digital körjournal

Image is not available

Realtidsspårning

Image is not available
Slider

FENDIO — spårsändare för positionering av bil, båt och annan egendom via GPSVi på FENDIO är specialiserade på utveckling och försäljning av spårsändare och positioneringssystem till både företag och privatpersoner med bas i Sverige. Vårt spårningssystem är skalbart för att svara mot varierande behov och situationer på den nordiska marknaden. Hos oss får alla hjälp, såväl den enskilde individen med behov av att spåra sin bil, båt eller motorcykel som den större affärsverksamheten som vill skydda sin fordonsflotta.

Utifrån vårt breda utbud av spårsändare kan vi skräddarsy lösningar för alla branscher och budgetar — FENDIO kan förse dig med allt ifrån en enskild GPS tracker som är klar att pluggas in i bilens cigarettuttag, till kompletta spårsystem för flott- och godshantering.

FENDIO positionerar och placerar ut dina ägodelar och spårningsobjekt på Google Maps i realtid. Inget sker således med dina tillhörigheter utan din vetskap och din fulla kontroll. Trygghet, enkelhet och kontroll är något som genomsyrar allt ifrån Kom igång-manualer till app- och webbgränssnitt i vår mjukvara FENDIO Track.

När det oförutsägbara händer har FENDIO Track de positionerings- och spårningsfunktioner som krävs för att återfinna en bil, båt, motorcykel eller annat som hamnat på villovägar.

FENDIO tryggar inte bara ägandet av dina tillhörigheter, du kan också lita på att du får full kontroll över både systemfunktioner och kostnad — helt utan abonnemang eller månadskostnader.

Image is not available
Slider
VI ERBJUDER
Slider
Image is not available

Slipp oron över dina prylar, husdjur eller barns säkerhet. Vår personliga GPS tracker säkerställer full kontroll i alla lägen, i ett litet men kraftfullt format som ryms i fickan.
Trygghet för dig och dina nära och kära.

Image is not available
Flyttbar GPS Tracker - GF1

Med ett magnetiskt hölje, kraftfullt batteri och otaliga funktioner kan denna flyttbara spårsändare fästas och gömmas på de flesta föremål. Perfekt om tillgången saknar strömkälla (batteri) som tex en båt med utombordare. Helt utan kablar och installation.

Image is not available
Fast installerad GPS Tracker - GT1

Med vår fast installerade spårsändare är du inte bara uppdaterad om dess aktuella position och omgivning. Den klarar även avancerade uppgifter såsom vibrationer, hastighet, tändning på/av, överfallslarm utlöst m.m.

Den ger dig full kontroll i alla lägen! Perfekt för fordonsflottan eller för den enskildes bil, båt, fyrhjuling, motorcykel, lastbil, lantbruksmaskin m.m.

Image is not available

Har du en bil nyare än 2004, då har du ett OBD uttag inom räckhåll från förarplatsen.
Plugga in och se funktioner som hastighet, position, tändning på/av med mera. Från valfri plattform (Android, IOS, webb).

Flyttbar GPS Tracker - GF2
Image is not available
Flyttbar GPS Tracker - GF3

En GPS tracker som cigarettladdare, hur genialiskt är inte det!? Plugga in och du har en USB-laddare och GPS tracker i ett litet och stilfullt format som smälter in med fordonets interiör. Få full kontroll på fordonet från valfri plattform (Android, IOS, webb).

Image is not available

Med vår GPS tracker GF4 har du full kontroll över dina containrar, vart än i världen de befinner sig. Få en notis när containern öppnas, magnetiskt hölje, larm vid borttagning, IP 65 klassad och mycket mer från valfri plattform (Android, IOS, webb).

Flyttbar GPS Tracker - GF4
previous arrow
next arrow
Slider
DET ÄR LÄTT ATT KOMMA IGÅNG!
Liksom dina tillgångar är mobila så är du också. Med FENDIO Track appen har du full kontroll över dina tillgångar och fordon så som din bil, båt och motorcykel i fickan. Få en notis ifall positionen för din tillgång förändras
Appen finns självklart till både - IOS & Android - Ladda ner appen här ->
TIPS! Om du bara vill se hur smidigt allt fungerar klicka på demo-knappen i appen för att se och testa alla funktionerna i realtid.

FENDIO Track


Slider
Följ dina tillgångar - Global GPS Spårning
Skydda värdefulla tillgångar mot stöld och otillåten användning
Positionera ut dina tillgångar på Google Maps - få svar på När, Var, Hur!
Full kontroll över fordonsflottan - i fickformat
previous arrow
next arrow
Slider
Mats Abrahamsson - Trädgård och Marktjänst i Huskvarna AB
Med hjälp av FENDIO´S GPS trackers har vi nu full kontroll över våra entreprenadmaskiner dygnet runt årets alla dagar. Inget händer utan vår vetskap. Tack för all support och hjälp!
Anders Lindberg - Göteborg
Efter stölden av gamla båtmotorn bestämde jag mig för att köpa en GPS tracker. Kontaktade FENDIO och förklarade mitt behov. De var hjälpsamma att välja ut rätt GPS tracker. Ser nu båtmotorns position i mobilen och får kontinuerligt notiser om händelser. Köp och leverans gick snabbt och smidigt. Rekommenderas!
Johan Jakobsson - Stockholm
Köpte nyligen en sporthoj och bestämde mig för sätta dit en GPS tracker. Valde FENDIO för att de inte har någon månadskostnad för mjukvaran. Kontakten med dem var rakt igenom toppklass!
previous arrow
next arrow
Slider
DÄRFÖR SKA DU ANLITA FENDIO
Ingen månadskostnad eller bindningstid-vi binder inte upp våra kunder
Plug and Play lösning
Alltid fraktfritt
Gratis realtidsspårning via webb och app
Engångskostnad för spårsändare
Support, manual och mjukvara på svenska
Möjlighet till förmånligare försäkring
Mjukvaran alltid inkluderad
Slider
Gör en offertförfrågan idag!
Och ta kontroll över dina tillgångar.
Slider

ADRESS

FENDIO
Org nr: 880908-xxxx
Gripenbergsgatan 16
56136 Huskvarna
Tel. 0768 55 87 51
Mail: info@fendio.se

Öppettider:
Mån-Fre: 08:00 - 17:00
Lör: 09:00 -14:00
Sön: stängt